Julkaistu: 11.04.2017 00.00

Seuratiedote 1/2017

Katvalan kenttä alkaa pikkuhiljaa sulamaan ja kohta pääsemme ulos harjoittelemaan ja pelaamaan.

Seuran jäsen- ja seuramaksujen laskutus alkaa piakkoin. Pyydänkin teitä ilmoittamaan oman joukkueen vetäjälle/joukkueenjohtajalle, mikäli perheessänne on useampi kuin yksi harrastaja, niin osaamme ottaa sen suoraan huomioon maksuja laskutettaessa. Jäsenmaksu seurassamme on 5 € ja seuramaksu määräytyy perheen harrastajamäärän mukaan. Yhdeltä hengeltä kausimaksu on 85 €, kahdelta samasta perheestä 150 € ja jos perheessä on kolme tai useampi harrastaja on seura- ja jäsenmaksu tuolloin yhteensä 200 €.

Seuran varainhankinta on käynnissä myös kenttämainosten ja Polttolinja-lehden osalta. Mikäli tiedät tai tunnet sopivia yhteistyökumppaneita, niin vinkkaa niistä minulle. Nämä varainhankintamuodot ovat seurallemme erityisen tärkeitä ja niiden avulla pyrimme pitämään harrastuksen edullisena myös tulevaisuudessa! Jokainen voi osallistua tähän omalla panoksellaan.

Jokaisen panos on tärkeä myös kesällä! Mikäli haluat osallistua omasi tai lapsesi joukkueen toimintaan, niin kerro siitä rohkeasti! Tärkeitä rooleja joukkuissa ovat esimerkiksi huoltajat, juttujen kirjoittajat, valokuvaajat. Jokaiselle halukkaalle löytyy varmasti oma tehtävä ja kun tekijöitä on paljon, ei yhden tekijän taakka kasva liian suureksi.

Vielä lopuksi seuran kevätkokous järjestetään 27.4.2017 klo 19:00 Nivalan Osuuspankin kokoustilassa. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsisi osallistumaan kokoukseen ja keskustelemaan yhteisesti tärkeistä asiosita!

Kauden ensimmäinen (ainakin virallinen) pelataan 15.5. jolloin e-tytöt aloittavat kauden Reisjärveä vastaan!

Ystävällisin terveisin
Jani Kontiola

Seuran uusimmat