Naiset voittoon loppusarjan ensimmäisessä ottelussa
Julkaistu: 10.08.2019 00.00

Nipettäret saivat vastaansa alemman loppusarjan ensimmäiseen peliin Veteli Pesiksen. Alkusarjan kohtaaminen päättyi heinäkuun lopulla tiukan mittelön jälkeen Vetelin voittoon, joten molemmilla joukkueilla oli hyvä tuntuma toisistaan. Ensimmäinen jakso eteni ripeää tahtia, kun kumpikin joukkue kävi sisävuorollaan nopeaan tahtiin tekemässä palot. Kolmannessa vuorossa ensin Veteli sai rikottua juoksuttoman tasatilanteen, jonka kuitenkin Nivala kuittasi tasoittavallaan. Jakson ratkaisu syntyi neljännessä vuoroparissa, kun vierailijat löivät väkisin voittojuoksun ja vähäjuoksuisen jakson voitoksi lukemat 1-2.

Toiselle jaksolle kotijoukkue tuli uudella asenteella ja tilanteita alkoikin syntymään huomattavasti enemmän mitä ensimmäisellä jaksolla. Toisella sisävuorolla Emma Paakki puhkaisi takakentän kunnarin arvoisesti ja toi heti perään juoksun harhaheitolla. Tilanne olikin kahden vuoroparin jälkeen 3-1 Nipettärille. Neljännen vuoroparin tasoittavalla vuorollaan Veteli pääsi vielä hätyyttelemään kotijoukkueen johtoa, mutta hyvä ulkopeli kesti vierailijoiden hyökkäykset. Jakson voittolukemat olivat Nivalalle lopulta 6-4 ja sirryttiin supervuoropariin. Kotijoukkue lähti painostamaan omalla aloittavalla sisävuorollaan todella kovaa ja tuloksena olikin neljä juoksua, joista Jonna Jyrkän läpilyönnillä syntyi kaksi. Kun vierasjoukkue ei onnistunut kovasta yrityksestään huolimatta kotiuttamaan kuin kolme kertaa, niin jännittävän ja viihdyttävän ottelun voitto Nipettärille lukemin 2-1 (1-2, 6-4. 4-3).