NiPen F-junioreille voitto Haapajärven Pesä-Kiiloista
Julkaistu: 04.07.2019 00.00

F-juniorit jatkaa puhtaalla pelillä aluesarjan pelejään.

Tällä kertaa oli Haapajärvisten vuoro käydä toteamassa NiPe paremmakseen jaksovoitoin 2-0.

Ottelu lähti NiPeläisten kannalta nihkeästi käyntiin mihin yhtenä syynä lienee muutaman viikon tauko peleistä alueleirin jälkeen. Ensimmäisen vuoroparin jälkeen ottelun ollessa 6-8 vieraille nähtiin toisessa vuoroparissa hienosti tsempannut junnulauma mikä laajalla rintamalla onnistuen käänsi ensimmäisestä jaksosta voiton juoksuin 15-12.

Toinen jakso alkoi siitä mihin ensimmäinen jakso jäi eli NiPeläisten hyvillä otteilla ja näin ensimmäisen vuoroparin jälkeen taululla oli 15-8 NiPelle. Toisessa vuoroparissa vierailijat teki sen mitä vaadittiin jotta NiPe pääsisi vielä kerran lyömään eli seitsemän juoksua ja näin tilanteen ollessa 15-15 Nipeläiset lähti lyömään vielä kerran. Koko ottelun kestänyt maltillinen pelin rakentaminen tuotti tarvittavan juoksun ja näin ottelu lopetettiin kesken NiPen iskiessä toisenkin jakson voittoon vaadittavan juoksun ja näin koko ottelu NiPelle jaksovoitoin 2-0.

Ottelussa tuli onnistumisia jälleen laajalla rintamalla ja NiPeläisten peli sen kuin parani vain ottelun edetessä. Ottelussa nähtiin kotijoukkueen toimesta peräti neljä kunnaria joista Renne Järvelä löi kaksi ja Emilia Sarjanoja sekä Veeti Kemppainen yhdet.

NiPen palkitut Emilia Sarjanoja, Niko Sorvala ja Wenni Järvelä.