Miesten kotiavaus
Julkaistu: 27.05.2019 00.00

NiPen miesten kauden toinen ottelu pelattiin hyvissä olosuhteissa tekonurmella, jonne vieraaksi tuli Sievin Sisun ja Ylivieskan Kuulan yhdistelmäjoukkue. Kotijoukkue tuli peliin niskassaan tappio avauspelistä Kannuksen Uraa vastaan. Suunnitelmissa olikin parantaa ulkopeliä roimasti, jotta pisteiden tavoittelu olisi mahdollista. Ensimmäinen jakso tarjosi jännittävän kamppailun. Vaikka vierailija Sievin Sisu menikin ensimmäisessä vuoroparissa 1-3 johtoon, niin kotijoukkue taisteli peliin mukaan kolmannessa ja neljännessä vuoroparissa. Kiri ei aivan riittänyt jaksovoittoon asti, joten juoksut tasattiin loppulukemiksi 4-4.

Toinen jakso alkoi jälleen Sievin lyödessä alkutahdit. Heti ensimmäisellä sisävuorollaan vierailija otti 0-2 johtoaseman. Kun kotijoukkueen kompuroinut sisäpeli ei tuottanut kuin yhden juoksun ja Sisu kaunisteli lukemia vielä yhden juoksun verran, niin jakson ja sitä kautta pelin voitto vierailijoille. Loppulukemat olivat 0-1 (4-4, 1-3). Ottelun jälkeen pelaajilla oli kuitenkin positiivinen mieliala. Avauspelin surkea ulkopeli saatiin hyvään kuntoon, eikä minkään näköistä romahtamista näkynyt koko pelissä. ”Kauden alku tiedettiin hankalaksi. Johtuu osin harjoittelunkin puutteesta, mutta toisaalta joukkuehenki on tällä hetkellä oikein hyvä ja se varmasti kantaa osaltaan pisteisiin tulevan kesän otteluista.”, totesi pelin jälkeen pelinjohtaja Heikki Kumpula. Kotijoukkueelta palkittiin hyvin polttajina pelanneet Matti Koskela ja Pekka Virkkula.