E-pojat järjestivät jännittävän näytöksen
Julkaistu: 06.08.2019 00.00

Maanantaina NiPen E-pojat saivat vieraakseen loppusarjan ensimmäiseen otteluun Pyhäjärven Pohdin joukkueen. Kahdentoista joukkueen alkusarjassa Nivalan pojat sijoittuivat kymmenenneksi, joten loppukesän pelit jatkuvat alemmassa loppusarjassa. Ottelusta muodostui jännittävä tapahtuma, eikä kumpikaan joukkue luovuttanut missään vaiheessa.

Ensimmäisellä jaksolla vierasjoukkue latoi heti ensimmäisen vuoroparin alkuun viisi juoksua ja Pohti pitikin otteensa koko jakson. Loppulukemat olivat 4-9 vierailijoille. Toiselle jaksolle NiPen pojat sisuuntuivat ja ottivat kuskin paikan. Vaikka ensimmäisen vuoroparin jälkeen Pyhäjärvi johtikin vielä 3-4, niin toisessa vuoroparissa kotijoukkue varmisti jakson voiton itselleen lyömällä kuusi juoksua. Pohti ei Nivalan hyökkäyksestä toipunut ja jakson voittolukemat kotijoukkueelle lopulta juoksuin 9-4. Supervuoroparissa NiPe sai kotiutettua pelaajan kolme kertaa ja kun Pyhäjärvi jäi yhteen kotiutukseen, niin päättyi jännittävä ottelu kotijoukkueen voittoon lukemin 2-1 (4-9, 9-4,3-1). Nivalan parhaina palkittiin Miro Ollikainen ja Hannes Rautio.